Menu Sluiten

Gelaatsbehandelingen

Klassieke behandeling

Een complete ontspannende behandeling van 75 minuten met produkten die zijn afgestemd op wat uw huid nodig heeft.

Expert behandeling

Een intensieve behandeling van 75 minuten waarin uw huid een ware boost krijgt door het gebruik van produkten uit de Expert-lijn van Esthederm

Oxy Peeling

Een peelende behandeling van 1 uur waarin uw huid een enorme oppepper krijgt door de bruisende oxytherapie met penseel-massage.

Lift System

Een anti-aging behandeling van 90 minuten die direct resultaat laat zien door het thermische gipsmasker met munt en lavendel. Bijzonder is ook de massage met qi gong kogels.

White System

Een verhelderende anti-aging behandeling van 90 minuten die zorgt voor een betere verspreiding van de pigmentcellen in de huid. Uw huid zal helderder van kleur worden en weer stralen!

Cyclo Repair

Een verstevigende en voedende anti-aging behandeling van 90 minuten met een herstellend rubbermasker en de bijzondere massage met Qi gong kogels.

Express-behandeling

Een reinigende en opfrissende behandeling van 30 minuten.

Massage

Deze heerlijk ontspannende rug-, schouder en nekmassage duurt ongeveer 45 minuten en begint met een weldadige peeling van de huid.

Handverzorging

De manicure duurt ongeveer 30 minuten en daarin wordt de huid van uw handen zorgvuldig gereinigd en gepeeld en de nagels gevijld, gepolijst, gevoed met een mintmasker en gemasseerd.

Nagels lakken duurt ongeveer een kwartiertje en bestaat uit een basecoat, 2 lagen gekleurde lak en een topcoat.

Voetverzorging

Deze voetenverwennerij duurt 60 minuten. De voeten worden gereinigd, gescrubd, zoveel mogelijk vrijgemaakt van eelt, uitgebreid gemasseerd, gevoed met een speciaal voetenmasker en voetcrème. (slippers mee is heel handig!)

Nagels lakken duurt ongeveer een kwartiertje en bestaat uit een basecoat, 2 lagen gekleurde lak en een topcoat.

Ontharen

Het harsen gebeurt met vloeibare hars die is verwarmd in een speciale verwarmer. Voor een behandeling met hars is het belangrijk dat de haren minsten 5 mm lang zijn. Het is verstandig de dag voor het harsen de huid grondig te scrubben. Dit kan het ingroeien van haartjes grotendeels voorkomen.

Modelleren

Modelleren van de wenkbrauwen duurt 10 à 15 minuten als losse behandeling.

Voetreflex-massage

Ontspannende voetmassage: voor een heerlijke diepe ontspanning.

Therapeutische voetmassage: bij deze behandeling wordt de massage afgestemd op uw klacht(en). U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn of spijsverteringsklachten Om een klacht goed te kunnen behandelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig.